Årsrapport

För en förening är det bra att samla på statistik om verksamheten. Det underlättar när man ska skriva årsberättelse och hjälper föreningens styrelse att följa med utvecklingen från år till år. För oss på förbundet ger det en bra översikt över vad våra medlemmar gör och hur verksamheten ser ut i föreningarna.

Skicka in statistiken inom januari! Tack att du fyller i årsrapporten!

Webbformulär

Du kan fylla i uppgifterna i formuläret här nedanför (alternativt kan du ladda ner en blankett längst ner på denna sida). När du klickar på Skicka knappen längst ner i formuläret skickas svaren per epost till förbundets ombudsmän, om du har fyllt i din egen epost-adress får du själv en kopia per epost.

Observera att du inte kan spara mellanversioner utan måste fylla i alla fält innan du skickar in det. Om du stänger webbläsaren innan du skickat in dem försvinner svaren.

Kontaktuppgifter ( de första tre fälten markerade med ! är obligatoriska)
Region
Individuell medlemsrekryteringstävling
Möten och träffar
Verksamhet (om inget av fälten passar, fyll i övrig verksamhet)
Övrigt, om ni ordnat verksamhet eller evenemang som inte rapporterats ovan, fyll i det här med en kort beskrivning
Obligatoriska fält är markerade med en rund ikon med ett utropstecken, är ett obligatoriskt fält tomt när du klickar på Skicka, markeras fältet med röd kant och inget svar sänds in innan det är ifyllt.

När formulärsvaret sänts ser du ett tackmeddelande där det står: "Formuläret mottagen. Bekräftelsemail har skickas till den angivna e-posten". Om du inte fyllt i din epost-adress (eller om den inte är giltig) ser du texten "Formuläret mottagen. Bekräftelsemail kunde inte skickas till den angivna e-posten".
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Årsrapporten som pdf

Om du inte använder webbformuläret ovan kan du använda denna pdf-blankett. Pdf-blanketten kan också fungera som minneslista under året trots att du använder webblanketten.

Du kan välja att skriva ut blanketten på din skrivare och fylla i för hand eller att ladda den till din dator. Gör såhär:

1. ladda ner blanketten,
2. spara den på din dator,
3. fyll i uppgifter,
4. skicka till oss per e-post. Helst ser vi att du fyller i uppgifterna i webbformuläret.

Den här blanketten kan du använda till att skriva ut på papper och fylla i med penna (men du kan inte fylla i den elektroniskt).

Öppna blanketten i ett program som kan öppna pdf-filer, exempelvis Adobe Reader. Om du inte har Adobe Reader installerat på din dator kan du hämta det gratis här https://get.adobe.com/se/reader/.

Du kan skriva ut den tomma blanketten och fylla i den med penna. Du kan scanna in den tillbaks till elektronisk form och skicka per epost, skicka in den med vanlig post eller ge den till förbundets ombudsman i din region, du hittar kontaktuppgifterna på den här sidan.

ANNONSER