Förbundspaketet 

Föreningarna kan ansöka om understöd från det så kallade Förbundspaketet. Paketet består av medel som beviljats av Svenska kulturfonden, men som fördelas av Svenska pensionärsförbundets styrelse.

Här följer anvisningar för hur er förening ska fylla i ansökan. Helst ser vi att du fyller i uppgifterna i ansökningsformuläret nedanför. Men du kan också skriva ut blanketten på din skrivare för att fylla i för hand och skicka in den per post (se anvisningar längst ner).

Ansökningstiden är 1.10 - 30.11.2019.

Gör så här för att använda ansökningsformuläret

Du kan fylla i uppgifterna i formuläret här nedanför. När du klickar på "Skicka" längst ner skickas svaren till förbundet, om du har fyllt i din egen e-postadress får du själv en kopia.

Obligatoriska fält är markerade med en rund ikon med ett utropstecken. Är ett obligatoriskt fält tomt när du klickar på "Skicka", markeras fältet med röd kant och inget svar sänds in innan det är ifyllt.

När formulärsvaret sänts ser du ett tackmeddelande där det står: "Tack för din ansökan! Ansökan har skickats till Svenska pensionärsförbundet. En kopia skickas till den e-postadress som du fyllt i ovan.". Om du inte fyllt i din e-postadress (eller om den inte är giltig) ser du texten "Bekräftelsemail kunde inte skickas till den angivna e-posten".

Observera att du inte kan spara mellanversioner utan måste fylla i alla fält innan du skickar in det. Om du stänger webbläsaren innan du skickat in dem försvinner svaren.

Förbundspaketet, ansökningsformulär

Bidragets ändamål
Skriv en kort motivering till ansökan om bidrag. Du kan skriva längre text än vad som syns i rutan, den sparas och skickas ändå, du kan också förstora rutan genom att dra i nedre högra hörnet.
Belopp
Kontaktuppgifter

Gör så här för att skriva ut och skicka per post

Vill du skriva ut blanketten gör du det genom att skriva ut formuläret på den här sidan, fylla i för hand och skicka till

Svenska pensionärsförbundet
PB 129
00101 Helsingfors

ANNONSER