En datormus på en jordglob

Nyttiga länkar när du börjar surfa på nätet

08.12.2017 kl. 11:31
Kolla in de här länksamlingarna, guiderna och instruktionerna om du vill ha surftips

Länkskafferiet – Samling med nyttiga länkar till allt världens man kan tänka sig behöva.

Startis - Startis är en kompakt och enkel översikt över de viktigaste tjänsterna på internet – speciellt anpassad för finlandssvenska behov. Startis fungerar som en daglig startsida och som ett navigationsverktyg. Meningen med Startis är att du ska komma så snabbt som möjligt dit du vill. Vi försöker faktiskt inte hålla dig kvar i tjänsten. Vi har också tagit hänsyn till laddningstiderna så att sidorna laddas så snabbt som möjligt. (från startis egen beskrivning)

InternetGuider – Gratis guider och filmer om internet.

Fixa Datorn - Sida med information gällande Windows operativsystem och hur man åtgärdar vanliga problem, även felsökare för vanliga fel.

SeniorNet Sweden – Pensionärsförbund i Sverige vars målsättning är att hjälpa och undervisa seniorer i datakunskap. Förbundet har lokala föreningar vars främsta verksamhet är att ordna datakurser av pensionärer, för pensionärer.

Hallå konsument - tips och vägledning av Sveriges konsumentverk, många av artiklarna och tipsen är relevanta även i Finland, kolla tex. nyttig information om vanliga bluffar på internet

Robert Riska

ANNONSER