Händelsekalender

Oktober 2020

Onsdag
21.10
13:00

It-seminarium: Cookies, vad är det?

I det här seminariet talar vi om cookies, vad det är, hur det funerar och vad man borde svara när en webbsida frågar om du vill ha ett kex. Och vad du ska svara om någon frågar om det är tryggt att ta emot ett kex.
Onsdag
28.10
13:00

It-verktyg: Bokföring med Briox, presentation

I det här utbildningstillfället ges en allmän presentation av Briox-bokföringsprogrammet, för nya föreningar och nya användare.
Zoom

November 2020

Onsdag
4.11
13:00

It-verktyg: Bokföring med Briox

Det här utbildningstillfället lämpar sig för de som redan har tagit i bruk Briox-bokföringsprogrammet men vill lära sig mer.
Zoom
Onsdag
11.11
13:00

It-seminarium: Första hjälp för dator och telefon

I det här it-seminariet får du praktiska råd om första hjälp för datorer och telefoner, vad du kan göra själv och hur du kan lära dig mera.
Zoom
Torsdag
19.11
12:00

Spänst i benen - musik och rörelse

Kom med och lär dig att på ett inspirerande sätt förena musik och fysisk aktivitet.
Onsdag
25.11
13:00

It-verktyg: Grundkurs i föreningens webbsidor

I den här utbildningen går vi genom grunderna till programmet DigiStoff, som används för att uppdatera pensionärsföreningens webbsidor. Lämpar sig för nybörjare eller de som vill repetera.
Zoom
Onsdag
25.11
14:00

Att tänka på när synen blir sämre

Förbundet Finlands Svenska Synskadade (FSS) uppmärksammar årets tema ”En fungerande vardag” med att inbjuda alla seniorer i Svenskfinland till en virtuell föreläsning
Digital synföreläsning

December 2020

Onsdag
2.12
13:00

It-seminarium: Radera, ta bort, gå ur

Vi har behandlat mycket om hur du kan börja och pröva på olika tjänster, appar och program. I det här it-seminariet gör vi motsatsen och talar om hur du kan radera, ta bort appar, gå ut från facebook, moln och tjänster.
Zoom
Onsdag
9.12
13:00

It-verktyg: DigiStoff fortsättningskurs

I det här kurstillfället lär du dig mer om föreningens webbsidor, om att skapa sidor, lägga in nya moduler och bädda in innehåll från andra sidor. Lämpar sig för dig som redan kan uppdatera webbsidorna.
Zoom

Finlandssvenska
webbkalendrar

ANNONSER