Resor

INHIBERAD Matfestival, spa och kultur på Ösel 3-7.9.2020

Till årets höjdpunkter på Ösel hör den i september årligen återkommande matfestivalen. I samband med att man skördar bjuder öselborna då in alla till Ösels Matfestival som varar i 11 dagar. Under festivalen har besökare möjligheten att uppleva den lokala matkulturen och mycket mer. Läs mera »

INHIBERAD Natur- och kulturresa 12-18.9.2020

Beundra och upplev höstens färgprakt på ruskaresan till Äkäslompolo i september. Förutom att njuta av den färgsprakande naturen besöker vi också Artikum och Santa Claus i Rovaniemi, Posio med Pentik, Paateri kyrka och skulptör Eva Ryynänens ateljé och hem, Valamo och Lintula kloster och museet för mekanisk musik i Varkaus.Läs mera »

INHIBERAD Sicilien 19-26.9.2020

Sicilien är Italiens största ö och erbjuder det mesta av det vi förknippar med Italien; stränder med färgglada parasoller, kyrkor med madonnabilder, trattorior i smala gränder och antika monument. Till det kan man naturligtvis lägga en enastående matkultur och en anrik vinproduktion. Läs mera »

INHIBERAD Portvinsdalen 10-16.10.2020

Upplev det bästa som Dourodalen och Porto har att erbjuda; vinerna, maten och storslagna naturen! Tre nätter bor vi på hotel Miracorgo i Vila Real som är utgångspunkten för alla våra upplevelser i dalen. Klicka på evenemanget för att läsa mera!Läs mera »

SPF Österbottens resor 

SPF Österbotten erbjuder tillsammans med resebolagen i Österbotten en rad attraktiva medlemsresor. Även medlemmar från Svenska pensionärsförbundets medlemsföreningar i södra Finland kan delta i resorna. Du hittar mer information om SPF Österbottens resor på regionens webbplats.

 

Läs mera

ANNONSER