Resor

INHIBERAD Pop & Rock-kryssning 30.3-1.4.2020

Hjärtligt välkommen med på SPF:s första Pop & Rock-kryssning till Stockholm! Läs mera »

INHIBERAD Antik- och kulturresa med Bernt Morelius, 4–8.5.2020

Slott, herrgårdar, spännande historia och ”det lilla extra” – följ med på en antik- och kulturresa till några av Sveriges kulturhistoriska pärlor tillsammans med ciceron Bernt ”Morre” Morelius. Vi besöker allt från medeltida slott till något mer moderna 1600- och 1700-tals dito.Läs mera »

Sicilien 19-26.9.2020

Sicilien är Italiens största ö och erbjuder det mesta av det vi förknippar med Italien; stränder med färgglada parasoller, kyrkor med madonnabilder, trattorior i smala gränder och antika monument. Till det kan man naturligtvis lägga en enastående matkultur och en anrik vinproduktion. Läs mera »

Portvinsdalen 10-16.10.2020

Upplev det bästa som Dourodalen och Porto har att erbjuda; vinerna, maten och storslagna naturen! Tre nätter bor vi på hotel Miracorgo i Vila Real som är utgångspunkten för alla våra upplevelser i dalen. Klicka på evenemanget för att läsa mera!Läs mera »

SPF Österbottens resor 

SPF Österbotten erbjuder tillsammans med resebolagen i Österbotten en rad attraktiva medlemsresor. Även medlemmar från Svenska pensionärsförbundets medlemsföreningar i södra Finland kan delta i resorna. Du hittar mer information om SPF Österbottens resor på regionens webbplats.

 

Läs mera

ANNONSER