Regionresa till Österbotten 11-13.8.2021

Välkommen med på SPF:s andra regionresa till Österbotten i augusti.Läs mera »

Regionresa till Åboland 22-24.8.2021 - Skärgårdens Ringväg och Själö

Välkommen med på SPF:s första regionresa till Åboland i sommar - Skärgårdens Ringväg och Själö. Skärgårdens Ringväg erbjuder en ypperlig chans att bekanta sig med Åbolands skärgård. Läs mera »

Oslo och Bergen 2-6.9.2021 FULLBOKAD

Res med SPF till Oslo och Bergen med vår förbundsordförande Ole Norrback som ciceron. OBS! Nytt datum är 2-6.9.2021Läs mera »

Ruska- och kulturresa 12-18.9.2021

Beundra och upplev höstens färgprakt på ruskaresan till Äkäslompolo i september. Förutom att njuta av den färgsprakande naturen besöker vi också Artikum och Santa Claus i Rovaniemi, Posio med Pentik, Paateri kyrka och skulptör Eva Ryynänens ateljé och hem, Valamo kloster och museet för mekanisk musik i Varkaus.Läs mera »

Skördefest på Åland 17-19.9.2021

Skördefesten är höstens höjdpunkt på Åland - välkommen med på vår skördefestresa i september!Läs mera »

Portvinsdalen 16-22.10.2021

Upplev det bästa som Dourodalen och Porto har att erbjuda; vinerna, maten och den storslagna naturen! Kom med och upplev smakerna och vyerna i världens vackraste vinområde - tillsammans med portvinsriddaren och författaren till boken Portvinsdalen, Glenn Sundstedt.Läs mera »

SPF Österbottens resor 

SPF Österbotten erbjuder tillsammans med resebolagen i Österbotten en rad attraktiva medlemsresor. Även medlemmar från Svenska pensionärsförbundets medlemsföreningar i södra Finland kan delta i resorna. Du hittar mer information om SPF Österbottens resor på regionens webbplats.

 

Läs mera

ANNONSER