Allsång med SPF på Kristi himmelsfärdsdagen

21.05.2020 kl. 09:21
På Kristi himmelsfärdsdagen 21.5 kl. 19.00 sjunger vi allsång! Allsången sänds direkt från Åminne Folkpark i Malax. Malax Lokal TV står för tekniken, och sändningen kommer att kunna ses i de flesta Lokal TV-kanaler i Svenskfinland. Allsångens repertoar hittar du i slutet av denna text.

Du kan enklast se allsången här via SPF:s webbplats. Du kan också se den på Youtube (sök på Malax TV), Facebook (länk till Youtube via SPF:s webbplats eller Music Tomas Fant). Allsångsledare är Tomas Fant. Vid sin sida har han Anton Plogman. Denna duo har spelat tillsammans på heltid i flera konstellationer, och kompletterar varandra med olika instrument och sång.

De har bjudit på uppskattade, regelbundna virtuella streaming konserter på onsdagar sedan början på april via Facebook-sidan Music Tomas Fant. Kvällens repertoar är en blandning av äldre och nyare allsångspärlor, förhoppningsvis något för alla och envar.

Textning till allsångerna kommer att visas i rutan, men om man så önskar, så kan man förbereda sig med följande sångtexter:

Allsångens repertoar:
1. Vårkänslor (Det är våren)
2. Sträck ut din hand
3. Fritiof och Carmencita
4. Änglahund
5. Tulpaner från Amsterdam
6. Min kärlekssång till dej
7. Kärleksbrev i sanden
8. La det swinge
9. Hangövalsen
10. Du är min (O Sole Mio)
11. Slit och släng
12. Vi je laga fuör kvarader (Diana)
13. När det våras ibland bergen

Tidigare spelningar

Här kan du se tidigare sändningar (peka eller klicka här).

 

Markus West

ANNONSER