Välkommen till Svenska pensionärsförbundet

Nyheter

PIO: Höj folkpensionerna för att minska pensionärsfattigdomen

Pensionärsförbundens intresseorganisation PIO kräver att Finland skapar ett särskilt åtgärdsprogram för att avlägsna pensionärsfattigdomen. Däremot stöder PIO inte medborgarinitiativet om det brutna indexet.
21.02.2022 kl. 13:53

SPF: Utlåtande om hälso- och sjukvårdslagen

Svenska pensionärsförbundets utlåtande om regeringens utkast till proposition till riksdagen om ändring av hälso- och sjukvårdslagen.
03.01.2022 kl. 16:13

PIO: Utlåtande om digital identitet

Pensionärsförbundens intresseorganisation har gett ett utlåtande till finansministeriet om utvecklingen av en digital identifikation.
26.04.2021 kl. 11:21

Jubileumsbudkavlen

Under jubileumsåret 2022 framför Svenska pensionärsförbundet och medlemsföreningarna sina tankar om framtiden åt beslutsfattarna i form av en budkavle. Genom budkavlen vill vi synliggöra förbundet och påverka beslutsfattare på lokal, regional och nationell nivå.

Budkavlen genomfördes i medlemsföreningarna under våren och sommaren. I slutet av jubileumsåret kommer budkavlen att överlämnas till riksdagen och Ålands lagting.

Läs mera här

 

 

Bläddra i tidningen

God Tid är en medlemsförmån för dig som är medlem i någon av Svenska pensionärsförbundets medlemsföreningar. God Tid utkommer tio gånger per år.

Ledare 12.12.2022

Denna gång hjälper
jag Ukraina

Fler ledare

Förbundet tar sikte
på ett gott nytt 2023

Fler kolumner

Krysset
 

GOD TID Debatt


Samarbetspartners

 

ANNONSER