Debattplank

Barn behöver vuxenstöd

Förlängning av läroplikten föreslås som en förbättring av elevernas skolframgång. Dock kan man ställa sig frågan huruvida skolpersonalen har tillräckliga möjligheter och ens resurser att individuellt stödja, sporra och motivera varje elev samt att en förlängning av läroplikten faktiskt skulle var en utmärkt lösning på en såpass kostnadsdryg förändring av nuvarande system?Läs mera »
31.08.2018 kl. 09:37

Vi är inte macho

I God Tid 3/18 ingick en artikel som på ett alldeles utmärkt sätt belyser situationen med vargarna i både Österbotten och södra Finland. Terhomatti Hämeenkorpi sablar ner artikeln i följande nummer av tidningen. Läs mera »
07.06.2018 kl. 10:15

Rädslan för varg är primitiv

I God Tid nummer 3/2018 blåstes vargfobin och hatet mot vargar upp på ett vidrigt och primitivt sätt: “Vargar stryker kring knutarna” och: “Byn är omringad av vargar”. Ids nu inte!Läs mera »
25.04.2018 kl. 13:32

Debattregler

Detta är God Tids debattsida på förbundets webbplats. Den uppdateras även mellan God Tids utgivningsdagar. Hur aktiv debatten blir upp till er.

Artiklarna skall vara skrivna exklusivt för God Tid Debatt. I undantagsfall kan redaktionen publicera inlägg som publicerats på annan plats.

Alla artiklar som antas för publicering i God Tids pappersupplaga kan även publiceras  på förbundets webbplats. Debattartiklar som är skrivna för webbsidan kan i mån av utrymme  publiceras i pappersupplagan.

Alla artiklar ska vara undertecknade med namn och hemort. Endast inlägg skrivna av medlemmar i pensionärsförbundets medlemsföreningar publiceras. Ingen kommentarsfunktion kopplas till inläggen.

Alla inlägg förhandsmodereras av chefredaktören för God Tid. 

Normal längd för en debattartikel är 2500-300 tecken, inklusive mellanslag.

Ange alltid telefonnummer m fl kontaktuppgifter, så att redaktören kan nå dig.

Skicka inlägget till chefredaktören.

ANNONSER