Non-Stop - inspirationssatsning för föreningslivet i Svenskfinland

06.10.2021 kl. 10:03
Inhiberat - Nytt datum kommer. Evenemanget är en inspirationssatsning för föreningslivet i Svenskfinland. Vi vill lyfta fram positiva och kreativa idéer och sprida goda exempel på möjligheter för framtida verksamhet.

Inhiberat - nytt datum kommer!

Evenemanget är en inspirationssatsning för föreningslivet i Svenskfinland. Vi vill lyfta fram positiva och kreativa idéer och sprida goda exempel på möjligheter för framtida verksamhet. Under coronapandemin omformade många föreningar sin verksamhet på mycket kort tid och en hel del av dessa erfarenheter är värdefulla att lära sig av. 

Evenemanget ordnas digitalt för Svenskfinlands alla föreningsaktiva och skall synliggöra det digra föreningslivet.

Programmet är uppdelat på två dagar, med mycket intressant och nyttigt program för alla som är aktiva inom föreningslivet. Vi erbjuds till exempel föreläsningar av Tankesmedjan Magma om Det svenska i Finland vadan och varthän, Linda Mannilas föreläsning om Artificiell intelligens för det svenska i Finland och Pehr Lövs föreläsning om Sote reformen och hur det påverkar de svenska föreningarna i Finland. Vi kommer att få ta del av intervjuer med Tony Karlsson ordförande för FSU, Magdalena Lindroos från Omställning Österbotten och Annika Jansson från Marthaförbundet, samt många fler. Därtill erbjuds en workshop om ledarskap som Malin Lindholm från Finlands Svenska Scouter kommer att hålla. Er guide genom detta är Yles Mathias Gustafsson och för tekniken står Bertells & Jung. 

Läs mera om programmet och anmäl dig på hemsidan www.festival.fi

Festivalen är ett samarbete mellan Svenska pensionärsförbundet, Svenska Folkskolans vänner, Finlands Svenska Scouter och Finlands Svenska Ungdomsförbund. Robin Sundberg fungerar som koordinator för festivalen. 

Eventuella frågor kan riktas till robin@fsu.fi

ANNONSER