Viktiga blanketter
 

Föreningens kontaktuppgifter kan fyllas i här. Vi rekomenderar att du använder e-fomuläret som du hittar under länken nedan.

 

Kontaktuppgifter


Förbundet begär varje år in en årsrapport från föreningarna. Årsrapportering, instruktioner och webbformulär för rapportering hittar du här nere.
 

Till årsrapporteringen


PDF-blankett för att anhålla om förtjänsttecken och bordsstandar Ladda ner blanketten till din dator innan du börjar fylla i den. Öppna blanketten i Adobe Reader. Kom ihåg att spara blanketten när du fyllt i den. Skriv ut och underteckna.

Till blanketten


Reseräkning (pdf-blankett)
För SPF:s förtroendevalda och personal. Tips: använd tabbtangenten för att navigera mellan fälten.

 

Till blankettenÄr du intresserade av de resor vi erbjuder?
Anmäl dig till förbundets resor genom att klicka här

 

Till anmälningen


Medlemsföreningar i Svenska pensionärsförbundet kan en gång per år söka bidrag ur Förbundspaketet. Förbundspaketet är understöd som beviljats av Svenska kulturfonden, men som fördelas av pensionärsförbundets styrelse.

Till förbundspaketet


Spänst i Benen är avsedd för gruppledare och motionskompisar inom frivilligarbetet. Deltagarna lär sig att på ett inspirerande sätt förena musik och fysisk trygg inneaktivitet. Målsättningen är att stärka skeletthälsan och förebygga fall. Dessutom ingår reflektioner över hur vi kan utnyttja musik och rörelse med dem som har nedsatt syn eller hörsel.

Till anmälningen


Här kommer du till valberedningens blanketter för kandidatnominering, styrelsemedlemmar, ordförande och personliga ersättare.

 

Till blanketterna

 

Föreningens aktivitetsblankett kan fås här

Blanketten

 

ANNONSER